اگر شما نیز درصدد تولید یک سایت برای کسب و کارتان هستید حتما در سایت های زیادی با این تبلیغات مواجه شدید:

هزینه های طراحی و احداث سایت به عوامل زیادی بستگی دارد مثلا طراحی وب سایت خبری یا طراحی سایت دو زبانه تفاوت های زیادی با طراحی سایت دندانپزشکی یا طراحی سایت حسابداری دارد. طراحی سایت داینامیک یا طراحی سایت ریسپانسیو نیاز به ابزارهای مخصوص به خود دارد. در کل طراحی سایت و خرید دامنه ارتباط مستقیمی با محتوا و رسالت سایت شما دارد. البته که طراحی سایت تک صفحه ای هزینه بسیار کمتری نسبت به طراحی سایت حرفه ای دارد اما در کل طراحی سایت خوب وابسته به عواملی است که در این مقاله قصد بررسی آنها را داریم:

 

عوامل راه اندازی یک سایت خوب

 

تعیین هزینه های طراحی و احداث سایت

شروع هر فعالیت در کسب و کار نیازمند صرف هزینه است. طراحی سایت نیز شامل همین بحث میباشد و به دلیل اینکه خودتان ممکن است مهارت کافی برای طراحی نداشته باشید باید هزینه کنید و از یک طراح سایت بخواهید تا شما را یاری کند. حال سوال این است که هزینه طراحی سایت چگونه محاسبه و برآورد میشود؟

برای اینکه بطور تقریبی در یابید که چه مقدار برای راه اندازی سایت خود نیاز دارید باید ابتدا به این سوالات پاسخ دهید:

 

عوامل تاثیر گذار در هزینه های طراحی یک سایت

حال که به تمام این سوالات پاسخ دادید بیایید تا عوامل تاثیرگذار در هزینه های طراحی سایت را بررسی کنیم:

  1. دامنه یا آدرس سایت
    دامنه سایت شما معرف برند و یا نام تجاری شماست و میتواند با پسوندهای مختلف بکار رود. هزینه هر دامنه متفاوت است. معمولا بصورت یکساله یا پنج ساله باید قابل اجاره باشد تا زمانی که اجاره را پرداخت میکنید مشکلی به وجود نخواهد آمد.
  2. هاست
    هاست همان کامپیوتری است که مدام متصل به اینترنت است و از سایت شما میزبانی میکند. سایت شما بر روی هر هاستی که قرار بگیرد با توجه به اینکه در کجا قرار داشته باشد و متعلق به چه شرکت یا چه خدماتی باشد هزینه های متفاوتی دارد. هاست شما باید در هر لحظه باید قابل ارائه سرویس به مخاطبین تان باشد.
  3. هزینه طراحی وب
    کلا میتوان از دو راه اقدام به طراحی وبسایت نمود:

    طراحی سایت
    عوامل تاثیر گذار در هزینه های طراحی و احداث سایت

    الف) طراحی بوسیله کد نویسی
    ب) طراحی سایت به وسیله سیستم های آماده
    بسته به هر کدام از روش ها هزینه های شما متفاوت است. البته مهارت و خلاقیت طراح ، استفاده از ابزارهای گوناگون و امنیت سایت نیز هر کدام در میزان هزینه شما موثر است.

  4. آموزش
    هنگامی که سایت خود را از تیم ارائه دهنده تحویل میگیرید نیاز به آموزش های زیادی مثل مدیریت سایت ، بروزرسانی کالاهای موجود ، ایجاد محتوا برای محصولات جدید و … دارید و تمام این آموزش ها توسط شرکت شما البته با صرف هزینه قابل دستیابی و فراگیری هستند.
  5. تولید محتوا
    یک کارشناس تولید محتوا باید مهارت های نوشتن مقاله های جذاب و دست اول و سئو شده را داشته باشد تا سایت شما رتبه در گوگل بدست آورد. البته با توجه به مهارت هایش هزینه های متفاوتی را روی دست شما خواهد گذاشت.
  6. امکانات جانبی مورد نیاز
    ممکن است سایت شما به درگاه پرداخت نیاز داشته باشد و یا بخواهید برای باشگاه مشتریان را برای کاربرانتان داشته باشید و امکانات دیگر و باید در نظر داشته باشید که تمامی این امکانات مستلزم صرف هزینه هستند.
  7. سئو سایت
    سئو با توجه به نوع قالب و حجم و نوع محتوا و زبان برنامه نویسی هزینه های متفاوتی را طلب میکند و باید بدانید که برای سئو هر چقدر هزینه کم کنید کم است و در واقع هزینه کردن روی سئو نوعی سرمایه گذاری است.
  8. پشتیبانی سایت
    سایت شما پس از احداث نیاز به پشتیبانی دارد و این پشتیبانی شامل آپدیت های منظم کدنویسی و قالب های سایت ، بررسی بهبود عملکرد سایت ، بررسی سایت از نظر سئو و رتبه گوگل و غیره. این بررسی ها میتوانند روزانه ، هفتگی و ماهانه باشند و با توجه به کیفیت و پیگیری پشتیبانی و ازای خدمات میتوانند هزینه های متفاوتی را داشته باشد.
سخن پایانی

در پایان باید دانست که احداث یک سایت کارا و قابل اعتماد مستلزم داشتن دانش کافی در این حوزه است و ممکن است شما بعنوان صاحب یک کسب و کار زمان لازم برای فراگیری این دانش را نداشته باشید. بنابراین این کار را به متخصصان این حوزه بسپارید و این امر مستلزم صرف هزینه است و هرچقدر این هزینه بیشتر باشد در نهایت سایت شما بهتر و پرمخاطب تر خواهد بود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *