طراحی سایت
اگر شما هم صاحب کسب و کار هستید و محصولی برای عرضه کردن در بازار دارید حتما تا بحال وسوسه شده اید تا برای رونق بیشتر کسب و کارتان یک وب سایت راه اندازی کنید. حقیقت این است که دنیای کسب و کار و تجارت به سرعت در حال رشد در دنیای مجازی میباشد و همه روزه ها صدها فروشگاه محصولات خود را وارد دنیای وب میکنند. اولین قدم در راستای ایجاد یک سایت خوب داشتن اطلاعات کافی درباره طراحی سایت است.
ما در این مقاله سعی کرده ایم که مقدمات کار را شرح دهیم.
طراحی سایت چیست؟
طراحی سایت که از آن با عنوان web-desing نیز یاد میکنند شامل مراحل طراحی و ایجاد پایگاه اینترنتی به منظور معرفی کسب و کار یا شرکت و ارائه محصولات آن شرکت میباشد. طراحی وب یک فرایند چند مرحله ای شامل ایجاد لایه های صفحات وب ، تولید محتوا مثل ارایه توضیحات برای محصول ، طراحی دیزاین یا گرافیک سایت و در نهایت رعایت کردن اصول اساسی سئو میباشد که با طی تمام این مراحل میتوان سایت قابل قبولی ارائه کرد.
اولین طراحی سایت چه زمانی انجام شد.
اولین سایت اینترنتی توسط تیم برنزلی در سال 1991 ایجاد شد که در آن از ابر متن و ایمیل برای ایجاد ارتباط استفاده شه بود. این سایت بسیار ساده بوده و هیچ تصویر و کارگرافیکی بر روی ان اعمال نشده است و بسیار جالب است که این سایت هنوز هم در دسترس است.
طراحی سایت چه مراحلی دارد؟
یک طراحی سایت بروز چه ویژگی هایی دارد و شامل چه مراحلی است. طراحی سایت خوب به عوامل مختلفی بستگی دارد و در دنیای رقابت باید دانست که اهمیت دادن به جزئیات میتواند عامل سبقت گرفتن ما از سایرین باشد.
در کل میتوان مراحل طراحی سایت اینگونه نام برد:
- طراحی وایر فریم
در ابتدا باید سایتی را که میخواهیم بسازیم را درون ذهن خود تجسم کنیم و با توجه به نوع کسب و کار ، نیازهای مشتری و سایر عواملی که مورد نیاز میدانیم نقشه کلی سایت را طراحی کنیم. سایت ما با توجه به این تصور ذهنی جای تمام اجزای خود را خواهد یافت و در نهایت همانی خواهد شد که مورد انتظار بود. این مرحله از طراحی سایت وایر فریم نام دارد و شاید بتوان گفت که مهمترین مرحله برای یک طراحی سایت حرفه ای میباشد. - طراحی گرافیک سایت
مرحله بعدی طراحی سایت میباشد که بوسیله بسترهای ساخت سایت میتوانیم تمام آن المان ها و جزئیاتی که از قبل در نظر داشته ایم را بر روی سایت پیاده سازی کنیم. این کار توسط نرم افزارهای متنوعی انجام میشود که در مقالات بعد به معرفی آنان خواهیم پرداخت. - انجام کدنویسی یا همان برنامه نویسی
حال باید برآورد کنید که برای ارائه محصولات خود و سایر ابزارهایی که نیاز دارید به چه بستر و چه امکاناتی باید توجه داشته باشید. سیستم های مدیریت محتوا مثل وردپرس میتواندن کار شما را بسیار ساده کنند ولی میتوانید بصورت اختصاصی نیز فریم ورک خود را برنامه نویسی کنید. معمولا این قسمت ارتباط مستقی با میزان هزینه ها و نیاز دارد. - استارت زدن سایت
در مرحله آخر باید سایت را آماده به شبکه اینترنت جهانی کنید. انتخاب یک هاست مناسب و یک نام دامنه هوشمندانه بسیار حائز اهمیت است و در نهایت پیکربندی سایت را انجام داده و آن را در معرض نمایش قرار میدهیم.
سخن پایانی
در پایان باید گفت که طراحی یک سایت کار بسیار پیچیده ای نیست اما باید دقت داشت که یک سایت حرفه ای میتواند کسب و کار شما را متحول کند و در اینده میتواند بعنوان مهمترین سرمایه شما برایتان سودآوری داشته باشد پس تا حد امکان باید در ساخت آن حوصله به خرج داد.